Cadouri vibrante pentru sărbători excitante

Ați trecut de perioada în care vă făceați cadouri ursuleți de plus și flori, iar relația voastră a atins un alt stadiu? Condimentează-ți viața sexuală și începe într-un mod inedit: de Valentine`s Day pregătește-i iubitului tău o seară spectaculoasă. Oferă-i un cadou inedit de care să vă bucurați împreună!

Vibrați împreună!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi o partidă de sex în care să incluzi și un vibrator? Acum este momentul în care poți încerca asta. Este un lucru cunoscut de toată lumea că pentru femei este foarte importantă stimularea clitoridiană. Lelo pune la dispoziția femeilor o jucărie sexuală care stimulează total întreg clitorisul. Orgasmele oferite de Lelo sunt intense, jucăria sexuală având 8 setări pentru plăcere. Totodată, jucăriile Lelo sunt preferatele cuplurilor care vor să trăiască momente unice și pline de plăcere.

Dacă distanța reprezintă o problemă pentru voi, noi venim cu soluția. Fă-ți cadou un vibrator profesionist. Cu vibratoarele disponibile pe LoveBuz.ro vei obține orgasme lungi, dese și intense...fix ce îți dorești! Vibratoarele Lovense, spre exemplu, sunt vibratoare smart care se pot conecta la telefon. Formele futuriste, calitatea premium și materialele fine care să te stimuleze puternic formează jucăria perfectă pentru a-ți aduce fericirea, mai ales atunci când el nu este lângă tine. Cu vibratoarele Lovense relația ta atinge un nivel avansat.

Dă viață fanteziilor!

Știi ce fantezii ai, în mintea ta totul este planificat, iar acum a venit momentul să pui asta în practică. Poartă cea mai sexy lenjerie intimă, cea care ți se potrivește cel mai bine și impresionează-ți iubitul chiar atunci când nu se așteaptă. Într-o astfel de seară, lenjeria intimă anunță începutul a ceva ce va fi incendiar. Pregătește o sticluță cu ulei aromat pentru masaj și oferă-i iubitului tău câteva minute de relaxare. Cu siguranță va aprecia. Lasă-te purtată de val și bucurați-vă împreună de o noapte plină de pasiune.

Fie că te-ai gândit la un vibrator, o pereche de bile vaginale sau o pereche de cătușe, acum este momentul să le achiziționezi. Este un lucru cert că femeile vor ieși în câștig, plăcerea fiind 100% de partea lor. Îmbracă în noaptea magică a dragostei o lenjerie sexy și surprinde-ți partenerul. Apoi artată-i cadoul pe care îl veți folosi împreună. Cu siguranță îl vei suprinde.

În cazul în care sunteți un cuplu avansat și vă doriți o noapte în stilul ” Fifty shades of grey” , puteți opta pentru seturile de jocuri disponibile pe LoveBuz.ro. Obține-ți plăcerea într-un mod interesant. Chitul conține sfoara pentru a vă putea lega partenerul în cât mai multe poziții, Blindfold pentru a acoperi privirea și ai spori celelalte simțuri, bandă de legătură, mini bici, vibrator bullet pentru ca plăcerea să fie maximă, inel vibrator și mufa de silicon pentru sporirea orgasmului.

Orice fel de cuplu sunteți, la început sau avansat, faceți din Valentin`s Day o amintire de neuitat, pe care să o repetați din ce în ce mai des. Nopțile incendiare aduc plăceri intense și creează amintiri excitante!