O femeie nu se sperie oricât de mare ar fi!

De când bărbații au pus piciorul pe Pământ și au întânlit femeile, ei au avut o singură și arzătoare dorință: să-și mărească penisul. Cu toate că nu există nici o dovadă cum că femeile ar prefera bărbații cu penis lung, în minte bărbaților se ridică instant această problemă. Însă, dacă într-adevăr este o problemă și tu ai micropenis atunci hai să o rezolvăm împreună.

Majoritatea bărbaților recunosc că ar face aproape orice pentru a avea un penis mai mare. Pentru voi și pentru ca femeile voastre să fie fericite, există câteva metode și exerciții pentru mărirea penisului care odată puse în practică pot avea rezultate eficiente.

Lungirea manuală

Ţinând cont de faptul că organul genital masculin este format din ţesut muscular şi cartilaginos, o masare în mod constant a acestuia poate duce la alungirea sa. Însă pentru a avea rezultate acest exerciţiu, bărbaţii trebuie să maseze penisul, doar longitudinal, de la baza acestuia spre vârf cu ambele mâini. Exerciţiul se practică timp de un minut şi se repetă de maximum trei ori pe zi. Lungirea manuală este unul dintre cele mai bune exerciţii pentru mărirea penisului fiind eficient când acesta se află în semi-erecţie.

Pompele cu vid- adevărate minuni

Principiul de funcționare al pompelor pentru marire penis se bazează pe crearea de vid în cilindrul din jurul penisului. Astfel, pe măsură ce aerul din cilindru este evacuat, în interiorul acestuia se creează o presiune negativă care are ca rezultat mărirea cantității de sânge în țesutul erectil și astfel mărirea dimensiunilor. Acest lucru este posibil datorită elasticității  țesuturilor penisului.  Ideea de bază din spatele pompelor de mărire a penisului este similară cu exercițiile de marire penis, ambele metode încercând să întindă în mod natural țesutul erectil, asigurând astfel o irigare mai abundentă a penisului și astfel erecții mai puternice.

Rezultatele apar, însă acestea sunt temporare. Caracterul temporar al rezultatelor obținute cu pompele cu vid se datorează, în principal, modului în care acestea afectează circulația sângelui în penis.

Așadar, pompele cu vid pot fi folosite cu succes pentru marirea temporară a penisului astfel încât să vă bucurați de partide de sex mai satisfăcătoare.

Marire penis natural- Jes Extender

Jes Extender este aparatul cu ajutorul căruia îți poți mări penisul în mod natural, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală. Acesta folosește întinderea blândă a acestui mușchi pentru ca penisul să devină în mod natural mai mare, atât în lungime cât și în lățime. Dispozitivul Jes Extender este ușor și confortabil, reușind în același timp să îți ofere destulă tracțiune pentru a determina creșterea penisului în lungime. Extensorul poate fi folosit de către orice bărbat cu vârsta de peste 18 ani. Poți să folosești acest dispozitiv indiferent de grosimea și lungimea pe care le ai.

Avanatajele aduse de Jes Extender sunt numeroase. Pentru început, extensorul de mărire este flexibil și poate fi purtat pe sub pantaloni. Totodată, utilizarea continuă îți poate oferi rezultate permanente. Rezultatele vizibile apar în termen de 7 -10 zile de folosire continuă, dacă este purtat timp de o oră în fiecare zi. Acest dispozitiv nu are efecte nedorite, siguranță fiind o caracteristică importantă.

Chiar dacă majoritatea femeilor susțin public că tehnica contează, în privat mărimea este cea care ”dictează”. Pentru asta sau inventat tehnici de marire penis pentru că femeilor, de regulă, le plac lucrurile mari.