Cele mai întânlite fantezii erotice ale femeilor

Dacă la un moment dat ai avut ocazia să faci ceva, însă nu ai știut să riști, mai târziu cu siguranță vei avea regrete.  Sunt anumite lucruri pe care le poți încerca la orice vârstă și în orice moment al vieții tale. Fanteziile joacă un rol important în viața noastră, făcând parte din imaginația fiecăruia dintre noi. Ni le închipui mereu și oriunde. De multe ori se întâmplă ca ele să rămână doar la faza de gând din cauza lipsei de curaj. Fanteziile sexuale trebuie să prindă viață, iar tu să atingi culmile plăcerii. Cu bărbatul potrivit, chiar și cele mai nebunești fantezii sexuale devin ușor de pus în practică.

Top 6 fantezii ale femeii

Cu siguranță te-ai gândit cel puțin o dată la un vibrator ori la un set de bile vaginale. Ai nevoie de puțin curaj pentru a încerca o jucarie sexuala. Vibratorul este cea mai folosită și celebră jucărie sexuală. Îl poți aduce în partidele voastre de sex pentru a avea parte de o extra stimulare sau îl poți folosi atunci când iubitul tău este plecat. Mai mult decât atât, pentru ca relația voastră să nu aibă de suferit din cauza distanței, poți folosi un vibrator Lovense care se poate conecta la wireless, iar cu ajutorul unei aplicații iubitul tău stabilește intensitatea plăcerilor tale.

Ai avut vreodată o aventură de o noapte? Dacă nu, trebuie să încerci. Ar fi păcat să lași timpul să treacă și să nu încerci și această experiență. Poate există un tip în viața ta de care ești atrasă și atât. Nu are sens să stai doar cu gândul al el, așa că profitați unul de celălalt. P.s. ați putea rămâne prieteni după. :)

Una dintre cele mai întânlite fantezii sexuale este cea în care ea te domină. Femeile iubesc bărbații puternici, însă uneori preferă să vadă ca acei bărbați puternici sunt dominați. Scenariul se învârte în jurul bărbatului care face tot ce-i stă în putere pentru a atrage atenția partenerei sale. În acest mod ea deține controlul în timp ce se bucură de întreg devotamentul bărbatului.

Multe femei au fantezia: profesor/eleva. Femeile iubesc costumașele specifice unei școlărițe. Scopul lor este ca tot acest scenariu să se încheie cu o partidă de sex, așa că nu se vor lăsa până nu vor primi câteva palme la fund.

Pentru că tot vorbeam de palme la fund, femeile sunt înnebunite după scenariile în care este implicată și forța fizică. Cei mai mulți sexologi consideră că astfel femeile pot avea parte de sexul sălbatic fără a mai suferi de sentimentul de vinovăție care ar putea apărea după. O astfel de fantezie este aplicată în aventurile de o noapte. Din scenariu face parte un bărbat puternic care o duce cu foța în dormitorul său și trece imediat la treabă. În timp ce el îi rupe hainele, ea se va excita la culme. Mai mult decât atât, pentru îndeplinirea acestei fantezii se pot folosi cătușe sau bice.

Un alt lucru pe care trebuie neapărat să îl încerci este să faci sex într-un loc public. Pare ciudat, dar defapt este foarte excitant. Trebuie doar să aveți puțină grijă la locul ales, în rest... simțiți-vă bine! J

Rolul fanteziilor sexuale

Fantezii sexuale se află în subconștientul nostru și au diferite cauze și origini. A da frâu liber fanteziilor ne ajută enorm atât în viața sexuală cât și în viața de cuplu. Rolul fanteziilor sexuale este de a crește dorința sexuală, de a menține starea de excitare și uneori de a declanșa chiar și orgasmul.

Imaginație în timpul actului sexual cu siguranță există atât din partea bărbaților cât și din partea femeilor. Blocajul apare din cauza lipsei de curaj, de asta de multe ori în aventurile de o noapte pe care oamenii le au își expun fanteziile pentru că știu că totul o să se termine atunci. Revenind la cupluri, ideal ar fi să discutați despre gândurile voastre cele mai ascunse în ceea ce privește viața sexuală. Câteva dintre cele mai ascunse și totuși cele mai practicate și dorite fantezii erotice ți le vom spune noi acum:

Menage a trois: Una dintre cele mai întânlite fantezii sexuale în rândul bărbaților este sexul cu 2 femei în același timp. Chiar dacă bărbaților nu le este foarte ușor să mulțumească o singură femeie, faptul că ar putea avea 2 femei în pat îi stimulează maxim. Prin asta, bărbații își confirmă virilitatea și își vor împlini orgoliul.

Sexul cu o femeie rea: Femeile visează să fie rele și dominante în dormitor, iar bărbații visează la sexul cu o ”femeie rea”. De aici pornește și atracția pentru femeile greu de abordat, ușor agresive care devin o provocare pentru un bărbat. Cu această fantezie, ambii parteneri sunt satifsfăcuți, fiind o fantezie comună.

Sex în fața oglinzii: Reflexia din oglindă provoacă o plăcere deosebită cuplurilor, fiind puternic stimulați vizual. Mai mult decât atât, bărbații au posibilitatea de a admira corpul femeii în diverse poziții sexuale.

Sex pe masa din bucătărie: Orice colțișor din casă poate constitui un adevărat loc de nebunii. Masa din bucătărie este celebră datorită actelor sexuale pe care le susține. Sexul pe masa din bucătărie oferă posibilitatea punerii în practică a multor poziții sexuale, iar bărbatul este cel care deține controlul.

Jocurile erotice:  Jocurile erotice au în centrul atenției femeia care interpretează un rol. Femeia poate fi ori sclavă sexuală, ori stăpâna partidei. Accesoriile sunt esențiale în desfășurarea unui astfel de moment. Jucăriile sexuale, costumele din latex, cătușele sau cravasa sunt doar câteva obiecte preferate de un cuplu.

Așadar, celebrele fantezii sexuale sunt jocurile minții voastre. Jucați-vă împreună în timp ce vă cunoașteți din ce în ce mai bine.