Dacă vrea sălbatic să fie și adânc

Tu știi de ce preferă femeile sex sălbatic? Dar care sunt cele mai bune poziții cu penetrare adâncă? Vei afla totul acum din acest articol, iar mai târziu vei putea pune în practică.

Ce este sexul sălbatic?

Este sex. Este ceva nou. Este excitant. Seamănă cu ce ai văzut tu în Grey. De fapt, este începutul jocurilor de tip BDSM. Multe femei adoră să fie dominate în timpul sexului. Practicile BDSM, arta de a zgâria, lovituri și suspine sau trasul de păr sunt practici sexuale care datează încă din antichitate. Se pare că oamenii iubesc sexul dur cu mult înainte de a fi introduși în lumea modernă a BDSM-ului. O teorie care susține aceste tehnici este ”teoria transferului de excitabilitate”. Așadar, în momentul în care ești mușcat, zgâriat sau chiar lovit, tensiunea arterială crește ca răspuns la acea durere. Pentru că aceste lucruri se întâmplă în timpul partidei de sex, creierul tău interpretează acțiunea ca excitare sexuală.

Ce trebuie să știi înainte de a încerca sexul dur

Spontaneitatea și surprizele sunt elementele cheie atunci când îți dorești să fii romantic, însă acestea nu se aplică și când vorbim despre sexul dur. O mică discuție înainte în care să spuneți ce vă place și ce nu este de mare folos. Esențial este ca ambii parteneri să se simtă confortabil și satisfăcuți.  Este important să faci diferența între fantezie și realitate și să înțelegi că preferința unora pentru sexul dur nu înseamnă neapărat vreo experiență neplăcută din trecutul unuia dintre parteneri.

Stabilirea unor cuvinte cheie este o idee excelentă pentru siguranță. Găsiți-vă câteva cuvinte care să exprime ce anume vă place și ce nu vă place. Găsește cuvinte care să-i dea de înțeles partenerului că vă place ceea ce se întâmplă, dar că îți dorești să o lase puțin mai moale.

4 modalități pentru o partidă de sex sălbatic reușită

Folosește cravasa. Acest accesoriu nu poate lipsi din recuzita ta atunci când iubești sexul dur. Atenție, nu te apuca să-ți lovești iubita pe unde apuci pentru că nu vei primi reacții pozitive din partea ei. Încearcă să o lovești ușor pe partea inferioară a posteriorului, aproape de vagin pentru a transmite vibrații clitorisului și pentru a o excita.

Unele femei adoră să fie trase de păr în timp ce fac sex, mai ales atunci când încercați poziția pe la spate. Singurul lucru de care trebuie să ții cont este să o apuci de păr cât mai aproape de scalp pentru a nu-i crea neplăceri. În niciun caz nu o apuca de vârfuri pentru că o să fie foarte dureros.

Mușcăturile scot din noi o parte mai primitivă, animalică, dar dacă sunt realizate corect, fac dintr-o partidă de sex banală, una absolut incendiară. Începe prin a-i mușca ușor buza de jos și coboară încet, mușcând fiecare părticică a corpului ei ușor până la mușcături ceva mai intense.

Preia controlul. Femeile adoră ca bărbatul să joace rolul de dominator, în care ea, supusa, este ridicată și aruncată în pat. Dacă își dă acceptul pentru a fi dominată, accesorii fetish precum catușele, masca de ochi, cravasa sau sfoara o vor face să simtă valuri de căldură și să urce pe culmile plăcerii.

Top 3 poziții sexuale cu penetrare adâncă

Atunci când cauți partide de sex cu adevărat intense, cele cu penetrare adâncă îți garantează plăcerea absolută. Pentru ca partida de sex să atingă apogeul la care tindem cu toții, dorința se manifestă prin mișcări și atingeri pasionale, penetrarea devine gradual din ce în ce mai adâncă, iar punctul culminant se manifestă prin orgasme cu adevărat intense.

În ajutorul tău și pentru a elimina orice risc de disconfort îți propunem 3 poziții sexuale care permit o penetrare adâncă, oferindu-vă totodată diversitate, dar și plăcere profundă.

Flat Iron – poziția misionarului altfel

Această poziție este o variație a poziției misionarului, cu bărbatul deasupra, iar femeie stând culcată pe burtă, cu șoldurile ușor ridicate. Bărbatul va fi cel care va realiza toate mișcările, poziția oferindu-i femeii o penetrare adâncă prin stimularea intensă a punctului G. De asemenea, poziția îi permite partenerei mișcarea șoldurilor, putând să regleze unghiul penetrării, iar el va avea libertatea absolută de a realiza mișcări rapide și profunde.

Face-Off- o poziție romantică și intensă

În timp ce el stă la marginea patului în poziția de șezut, tu te vei ruca în brațele lui cu picioarele desfăcute. Poziția îi oferă femeii un control maxim asupra unghiului de penetrare și poți opta pentru o penetrare cât de adâncă dorești. Femeia va realiza toate mișcările și tot ea va deține și controlul plăcerii.

Celebra poziție- Doggy

Această poziție solicită mai mult mișcările bărbatului, însă și femeia îl poate stimula prin mișcări circulare. Femeia se va așeza în poziția ” doggy”, iar bărbatul o va penetra adânc pe la spate. Mâinile partenerului sunt libere, deci le poate folosi pentru stimularea clitorisului sau a sânilor. Recomandat este ca femeia să stea cu picioarele desfăcute, astfel încât el să stea cu picioarele între picioarele ei.

Pentru a pune în practică cel mai reușit număr de sex sălbatic, te invităm în site la categoria ”Fetish” pentru a te echipa cu toate accesoriile de care ai nevoie.