Pentru tine masturbarea e un adevăr sau o provocare?

Exlodează de plăcere masturbându-te! Pentru tine e un adevăr sau o provocare?

Cu siguranță îți amintești de acele jocuri în care ți se puneau tot felul de întrebări indecente sau care te puneau să faci lucruri din ce în ce mai amuzante. Îți amintești atunci când erai adolscentă și te-ai jucat adevăr sau provocare, iar prietena ta cea mai bună te-a provocat să-l săruți fix pe băiatul de care îți plăcea? Ce coincidență!  Azi o să joci un altfel de adevăr sau provocare...jocul pentru oameni mari. Tu ce părere ai despre masturbare? Este un adevăr sau o provocare?

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 3-1-1024x427.jpg

Ce este masturbarea?


Conform dicționarului, masturbarea reprezintă acțiunea de autostimulare, excitare manuală a organelor sexuale de către bărbați sau femei. Aici nu se amintește de vreo anomalie au deviație sexuală, deci masturbarea este perfect normală. Mai mult decât atât, este și benefică.  Grecii antici spre exemplu, considerau că masturbarea este un înlocuitor sănătos pentru alte forme de plăcere sexuală.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 4-1024x427.jpg

Beneficiile masturbării

Sexul cu tine însăți este, înainte de toate, plăcut. Dar și sănătos. Combate, normal, stresul, te detensionează și combate insomnia. Este demonstrat faptul că este o metodă foarte reuşită de a combate durerile menstruale şi chiar migrenele. Pentru că femeile care se masturbează îşi antrenează cu regularitate muşchii pelvieni, iar asta va fi de folos la naștere. Dacă ai născut deja și nu mai vrei alți copii, te va ajuta la un sex mai plăcut. Pe de altă parte, în urma masturbării, vaginul se curăță, evitând astfel infecțiile vaginale.

Ce poate fi mai plăcut și mai relaxat după o zi obositoare decât decât o partidă de sex care eliberează fericire? Și dacă nu ai cu cine, o poți face singură. LoveBuz.ro îți oferă cele mai bune soluții, dar și cele mai bune produse.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 1-1024x427.jpg

Partide de sex mult, mult mai bune

Prin masturbare afli cel mai sigur care anume sunt zonele tale erogene, ce anume îți face cea mai mare plăcere. Așa vei ști ce anume să-i sugerezi partenerului tău. În plus, masturbarea este de folos atunci când dorința sexuală, din varii motive, scade. Este un fel de (re)încălzire. Iar dacă tu ai libidoul mai mare decât al lui, rezolvă problema fără certuri, frustrări sau cine mai știe ce. În mod plăcut!

Știai că masturbarea ajută la slăbit? Poți să dai joc 100 de calorii în jumătate de oră. Dacă sexul oral nu ți se potrivește deloc, poți încerca să-l masturbezi. Experții spun ca astfel poți arde pana la 100 de calorii. Tot ce trebuie sa faci este să-ți menții mâna încordată și să o schimbi când simți nevoia.

Acum este timpul de joacă cu un vibrator

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este lovebuzz-12-of-32-1-1024x683.jpg

Despre vibratoare părerile sunt încă împărțite. Unii le consideră ca fiind o metodă de a trișa, în timp ce ceilalți, marea majoritate, au opinii mai pozitive. Mai mult de jumătate dintre femei au folosit cel puțin o data în viața lor un vibrator. Punctul de atracție al acestora este orgasmul, pe care îl obții în general mai ușor și mai intens.

Dacă încă mai ai un vibrator clasic, cilindric, e cazul sa treci la vibratoarele-iepuraș, concepute sa ofere simultan penetrare și stimulare clitoridiană. Când și acestea devin depășite și ești în căutare de altceva, încearcă un vibrator curbat, eventual cu striații și cu vibrații mai puternice.

Vibratorul suprem, formidabil și cel mai versatil, rămâne însă bagheta pentru masaj în forma de microfon.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 2-1024x427.jpg

Nu uita să te relaxezi, să te descoperi și să te lași purtată de val. Masturbarea este un lucru perfect normal și plăcut. Folosește vibratorul potrivit ție și lasă-ți corpul și mintea să explodeze de plăcere.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este lovebuzz-13-of-32-1024x683.jpg


Iar pentru bărbații singuri avem masturbatoare calitative care aduc numai plăcere. Până o convingi pe fata de care îți place să se dezbrace, adu-ți plăcerea singur.