LoveBuz.ro

Află tot ce nu știai despre sex și poziții sexuale Lasă un comentariu

Cui nu-i place sexul, înseamnă că nu știe să-l facă, deci să învețe! Sexul este foarte important într-o relație, acesta aducând plăcere pentru ambii parteneri. Învață cum să-l diversifici pentru a obține cât mai multe clipe de neuitat. Alege o lenjerie sexy preferată și citește mai departe!

Pentru a deveni cu adevărat expertă în materie de sex, este nevoie să cunoști care sunt adevăratele avantaje ale celor mai apreciate poziții sexuale.

Poziția misionarului este prima poziție în care cuplurile își încep viața sexuală. În această poziție femeia stă întinsă pe spate cu picioarele depărtate și bărbatul deasupra ei. Este preferata cuplurilor pentru calitatea ei romantică, datorită contactului direct și a faptului că se pot săruta și privi în ochi.

Poziția fluturelui. În această poziție trebuie să stai pe spate, cu șoldurile pe marginea patului, în timp ce te lași penetrată de iubitul tău care stă în picioare. Pe măsură ce lucrurile dintre voi se încing, sprijină-ți picioarele pe umerii lui, permițându-i să te pătrundă mai adânc, ceea ce îți va provoca un orgasm vaginal și clitoridian intens.

Poziția ”doggy style”. În poziția asta, femeia se așează în genunchi, apoi se apleacă în față sprijinindu-se pe coate. Bărbatul o penetrează de la spate, în genunchi. Poziția este extrem de populară și relaxantă pentru ambii parteneri. Bărbatul are libertate de mișcare mai mare, el putând stimula suplimentar alte părți ale corpului femeii, precum sânii sau clitorisul. Dacă porți o lenjerie sexy, imagine lui va fi cu atât mai excitantă.

Pozitia amazoanei. Este una dintre pozițiile cele mai recomandate femeilor, care stând deasupra, au libertate maximă de mișcare, se pot mângâia și pot dicta ritmul actului sexual, astfel încât să ajungă mai repede la orgasm. Bărbatul se așează pe spate complet întins, iar femeie deasupra, în poziția șezut. Aceasta nu are niciun fel de control asupra poziției, dar este avantajat de poziția femeii pe care o poate admira în totalitate.

Aceste poziții sexuale îmbinate cu un preludiu intens și cu o lenjerie sexy vor face clipele trăite împreună să fie de neuitat.

Două poziții pentru sexul oral

Să recunoaștem, sexul oral este dorit de ambii parteneri. Probabil te-ai plictisit de clasica poziție ” în genunchi” și ți-ai dori să experimentezi și alte mișcări. Ți-am pregătit mai jos câteva poziții pentru sex oral  care îți garantează faptul că îl vei aduce pe partenerul tău în culmea extazului.

Poziția 69 este una dintre cele mai cunoscute poziții. Ea oferă o mai mare plăcere prin faptul că permite stimularea orală concomitentă a organelor genitale a ambilor parteneri. Unul dintre parteneri va sta întins pe spate în timp ce celălalt va sta deasupra lui rotit la 180 de grade.

Poziția regelui este poziția în care el stă așezat pe un scaun, iar tu stai în genunchi în fața lui, cu genunchii pe o pernă. Folosește-ți toate atuurile pentru a-l aduce la extaz: fă cerculețe cu limba în jurul penisului și susține baza acestuia cu ajutorul degetului mare și a celui mijlociu.

Dacă ești o femeie singură și vrei să ai parte de clipe de neuitat poți folosi un stimulator sex oral. Această jucărie sexuală este special destinată femeilor singure care vor să aibă parte de clipe de plăcere.

Pentru a încerca poziții cât mai diverse evitând durerile care ar putea apărea folosiți lubrfianti de calitate. Recomandați sunt lubrifianții pe baza de apă sau silicon.  Dacă vrei să ai parte de partide de sex mai mult decât minunate diversifică cât mai mult. Cumpără-ți cât mai multe modele de lenjerie sexy pentru a-ți înnebunii partenerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *