Mărimea penisului dictează poziția în care vei sta

Când vine vorba despre sex, mai mare nu înseamnă neapărat mai bine. Chiar dacă bărbații sunt obsedați de marimea penisului lor, mai jos vei regăsi atât metode de marirea penisului cât și poziții sexuale adaptate mărimii existente.

Plăcerea maximă poate fi obținută garantat dacă ții cont de câteva sfaturi privind poziția ideală pentru toate marimile și formele de penis. Indiferent că ai un penis mic, mare, curbat sau normal, învață să ajungi pe culmile extazului dând atenție unor detalii.

Nu există o rețetă standard pentru o noapte reușită de sex. Dacă lași deoparte prejudecățile și temerile și înveți să acorzi atenție în detaliu actului sexual, în scurt timp de vei bucura cu adevărat de plăcerea sexuală.

Fie că ai un tip înalt, atletic sau unul scund și slab, ce ascunde fiecare dintre ei în slip, s-ar putea să te uimească. Folosește această descoperire în avantajul tău și adapteaz-o la pozițiile sexuale cele mai potrivite atât pentru tine cât și pentru mărimea penisului lui.

Penis normal- Poziția Dragonului ghemuit

Pentru a pune în practică această poziție trebuie să îți înfășori brațele de umerii și picioarele partenerului în jurul trunchiului să lasă-l să te pătrundă. Poziția este ideală pentru obținerea climaxului de ambele părți și este deosebit de confortabilă.

Preludiu obligatoriu dacă ai un penis MARE

Este absolut necesare să petreceți minimum 10-15 minute cu mângâieri și atingeri senzuale pentru ca vaginul să fie pregătit de marea intrare. Pentru a controla adâncimea penetrării, cea mai bună poziție este cea în care tu stai deasupra. Este la fel de simplu ca atunci când faci genuflexiuni. Pentru a avea parte de confortul unui ”scaun” orgasmic, roagă-l pe el să-și îndoaie genunchii.

De asemenea, dacă marimea penisului este peste medie, poți alege și poziție misionarului. Datorită faptului că ești norocoasa parteneră a unui tip cu aceste dimensiuni, poți să-ți permiți să te relaxezi total pentru că nu este nevoie să te folosești de diferite trucuri sau schimbări de unghi pentru a ajunge la orgasm.

Strânge cât poți pentru a simți un penis mic.

Dacă partenerul tău este mai puțin dotat de la natură, nu intra în panică. Dacă îți place tipul în ciuda faptului că are un penis mic și vrei să ai o noapte de sex sălbatic împreună cu el, există câteva poziții care te-ar putea ajuta să treci peste situație. Pentru a simți plăcere poți să stai pe spate, cu umerii și capul pe pernă, și ridică ușor bazinul, având coapsele cât mai încordate. De asemenea, tu poți face și câteva exerciții Kegel care te vor ajuta să strângi vaginul pentru senzații tari. Bilele vaginale fac adevărate minuni, așa că ai curaj și încearcă-le.

Recomandare: Dacă partenerul tău are penisul mic evită să folosești lubrifianți.

Poziția capră sau Doggy este la fel de potrivită pentru un bărbat care are penisul mic. Această poziție nu are nevoie de prezentări pentru că este pe placul tuturor și toți o practică. Poziția capră sau Doggy îi permite să aibă o penetrare mai bună și totodată îi oferă acces direct la clitorisul tău. Dacă ai și un vibrator la îndemână, totul va fi mai mult decât perfect.

Recomandare: Învăță să stai corect capră. Cea mai bună experiență este cea în care tu stai în genunchi și în coate, sau chiar cu fața lipită de cearșaf.

Poziția Nicovală este a treia poziție de top pentru penisurile mici. Această poziție scurtează canalul vaginal, astfel încât penetrarea se simte mult mai adânc. Totodată,  din această poziție, femeia ține picioarele lipite, iar în acest fel vaginul se ”strâmtorează”.

Jucării sexuale care te pot ajuta dacă nu ești mulțumit de marimea penisului

Jes Extender este aparatul cu ajutorul căruia îți poți imbunătăți marimea penisului în mod natural, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală. Acesta folosește întinderea blândă a acestui mușchi pentru ca penisul să devină în mod natural mai mare, atât în lungime cât și în lățime.

Pompa pentru marire penis funcționează într-un mod relativ simplu: penisul este introdus într-o pompă care are la capăt un balonaș ce trebuie apăsat ritmic la intervale de timp regulate.

Vibratorul pentru cuplu, We Vibe. Dacă partenerul tău are un penis de dimensiuni mici, poți folosi această jucărie sexuală pentru cupluri.

Indiferent de mărimea penisului nu te speria că partidele de sex ar putea fi plictisitoare. Găsești cele mai bune soluții pentru cele mai intime probleme pe LoveBuz.ro