Mult doritul orgasm… învață cum și în ce fel să-l ai

Mult doritul orgasm... învață cum și în ce fel să-l ai

Nu știi cum să-i oferi partenerei tale un sfârșit de zi memorabil și minunat? Singurul lucru mai bun decât un orgasm este acel orgasm care durează un minut întreg. În general, orgasmul feminin durează de obicei între 6 și 30 de secunde. Dacă starea ei de spirit și mișcările lui sunt cele potrivite, punctul culminant se poate prelungi la 60 de secunde. Hai să vedem ce trebuie să faci pentru a-ți înnebuni de plăcere partenera.


Transformă dormitorul într-un mediu mai mult decât plăcut

Cheia unui orgasm intens este ca partenera să fie relaxată și concentrată doar pe ideea de plăcere. Cu cât este mai excitată, cu atât șansa ta de a-i oferi un orgasm lung și intens crește. Poți începe să o relaxezi cu un masaj. Lumina trebuie să fie destul de subtilă, iar muzica în surdină îmbogățește acest cadru romantic. Pentru un masaj de succes poți folosi produse
afrodisiace de pe LoveBuz.ro.


Fă-ți partenera să se simtă specială

Lipsa încrederii, pudicitatea sau anumite complexe o vor distrage și îi vor inhiba plăcerea. Pentru a o excita mai ușor, spune-i cât de bine arată, sărută-i fiecare parte a corpului și atinge-i ușor zonele sensibile. Aplicând această tactică o vei face să se concentreze asupra sexului și astfel, va experimenta orgasme mai plăcute.


Tachinarea face minuni

Atunci când este aproape de orgasm oprește-te și provoacă-i de câteva orgasmul, fără a-l duce spre final. Provocarea orgasmului în mod repetat îi va face corpul să vibreze, rezultând în final un orgasm mai lung și mai intens. Majoritatea femeilor preferă sexul oral, așa că du-te jos și acordă-i o atenție mai deosebită. Joacă-te cu ea mărind viteza și oprește-te când se așteaptă mai puțin, iar finalul va fi incendiar.


Nu te opri aici, cu siguranță vrea mai mult

Efectuarea mai multor acte sexuale într-o singura sesiune ajută la prelungirea orgasmului. Variația crează mai multă tensiune și excitare. Începe cu sexul oral, apoi jucați-vă cu un vibrator și abia apoi treceți la actul sexual în sine. Folosește vibratorul în timp ce o penetrezi pentru a-i stimula clitorisul.

Vibratorul joacă un rol esențial în producerea unui orgasm. De asemenea, atenția detaliilor trebuie să fie sporită. Un alt lucru important pe care trebuie să îl știi este că orgasmul este de mai multe tipuri.


Clitoridian

Acest tip de orgasm este unul dintre cele mai cunoscute. O simplă mângâiere a acestei părți a corpului feminin stimulează 8000 de terminații nervoase. Totodată, acesta este și cel mai întâlnit orgasm.


Vaginal

Doar 25% dintre femei experimentează acest tip de orgasm din moment ce, generarea lui depinde de distanța existentă între clitoris și uretră. Cu alte cuvinte, cu cât distanța dintre ele este mai mică, cu atât este mai probabil ca femeia să experimenteze orgasmul vaginal. Există însă și femei cărora anatomia nu le permite acest lucru.


Punctul G

Această zonă este extrem de sensibilă și este localizată în spatele peretelui frontal al vaginului. Aceste tipuri de orgasme sunt cele mai intense, uneori femeile reușind să ejaculeze. Fiind cele mai dorite orgasme, a fost fabricat vibratorul pentru punctul G.


O jucărie sexuală minune este inelul pentru penis.

Inelul pentru penis pe lângă faptul că ajută la menținerea erecției și întârzierea ejaculării, ajută și partenera la atingerea orgasmului. Sunt inele pentru penis dotate cu un ou vibrator, perfect pentru a stimula clitorisul ei.

Așadar, pentru a avea un orgasm de senzație este esențial să lăsați prejudecățile deoparte, să vă relaxați și să folosiți tehnici și jucării sexuale potrivite. Explorați împreună culmile plăcerii. Pe lângă tehnica masajului de relaxare, puteți face și alte lucruri excitante. Vorbește-i cum îi place mai suav sau mai vulgar. Comportă-te cum preferă ea: mai dur sau mai romantic.
LoveBuz.ro este aici și are o mulțime de jucarii sexuale și produse pentru a obține orgasmul.