Plăcerile nevinovate ale femeilor

Plăcerile nevinovate ale femeilor

Toate femeile își doresc partide de sex care să fie cel puțin minunate. Exploziv este cuvântul care definește cel mai bine o partidă de sex reușită! Cum femeia are multe nevoi și puncte sensibile, iar bărbatul este unul singur, vibratorul a devenit unul dintre cele mai nelipsite lucruri pe care o femeie îl are pe undeva, ascuns bine. Cât de necesar este orgasmul, cum poți să îl obții și care sunt beneficiile pe care le aduce un vibrator, vei afla chiar din acest articol.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 6-1024x427.jpg

Atinge plăcerea supremă

Orgasmul este cea mai intensă plăcere pe care atât femeile cât şi bărbații o pot avea. În timpul lui, toate limitările corpului se dizolvă, iar cei doi iubiţi fuzionează devenind unul.


Multe femei au dificultăți în atingerea orgasmului în timpul relațiilor sexuale cu partenerul. Acest lucru se întâmplă adesea din cauza stării de anxietate, diferite gânduri sau sentimente. Pentru a învinge aceste ”bariere” îți prezentăm câteva tehnici de bază pe care să le pui în aplicare.  Pentru a simți orgasmul fizic, trebuie să-l ai mai întâi în creier, așa că eliberează-ți mintea și bucură-te de senzațiile care îți străbat trupul.

Tu cât de bine îți cunoști trupul? Asta este o întrebare la care trebuie să știe toate femeile răspunsul. Un pas important pentru a ajunge la punctul culminant cu partenerul tăcut este să îți cunoști foarte bine corpul. Acasă, în dormitorul tău, cu ajutorul unui vibrator îți poți examina organele genitale, vei știi care sunt punctele tale sensibile și ce îți aduce plăcere.

Exercițiile Kegel consolidează mușchii care se contractă atunci când ajung la un orgasm, astfel încât tonifierea lor crește senzațiile și ușurează ajungerea la punctul culminant.

Pe lângă toate acestea, comunicarea este cheia succesului când vine vorba de o partidă de sex reușită. Află ce îți place și comunica-i partenerului. De asemena, nu trebuie să fii dependentă de acesta, preia controlul. Dacă te cunoști suficient de bine, cu siguranță vei știi exact ce și cum să ceri.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este lovebuzz-3-of-32-1024x683.jpg


De ce toate femeile îți doresc un vibrator?

De plăcere și pentru plăcere. Acesta este răspunsul cel mai corect! Despre cum să te pregătești pentru un moment de plăcere unic vei afla chiar acum. Dacă ești la primul contact cu vibratorul, testează vitezele acestuia și fă cunoștință cu toate setările lui. Joacă-te pornind de la cea mai mică viteză. Experimentează orgasmul clitoridian și introdu vibratorul în vagin. Experimentează plăceri noi și simte senzații cât mai plăcute. Pentru o femeie, momentele petrecute cu un vibrator sunt de intensitate maximă. Pe lângă faptul că se descoperă și redescoperă continuu, acestea au parte și de plăcere.

Despre cum să aduci vibratorul în cuplu s-a discutat mult. Acest lcuru nu ar trebui să reprezinte o problemă, dacă urmezi câteva sfaturi simple venite de la experții LoveBuz.ro .

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este lovebuzz-31-of-32-1024x683.jpg


Mulți bărbați se gândesc că a aduce un vibrator în relația voastră înseamnă că aduci practic un al doilea penis.Un bărbat se simte cu atât „mai bărbat” cu cât îşi satisface iubita în aşternut, aşa că propunerea de a aduce ajutoare externe în timpul sexului îl poate deruta pe iubitul tău. Prin urmare, este important să ştii cum să argumentezi dorinţa de a experimenta sexul cu el, dar şi cu vibratorul în mix.

Jucăriile sexuale sunt recomandate pentru cuplurile care vor să experimenteze ceva nou și totodată pentru femeile care nu pot atinge orgasmul decât prin stimulare clitoridiană. Pentru început află părerea iubitului tău este vibratoare. Dacă îl vezi mai reticent la ideea de a primi ajutoare externe, propune-i un preludiu inedit: să te vadă cum te masturbezi cu un vibrator. Imaginea îi va trezii simţurile sexuale şi îl va incita.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este lovebuzz-1-of-32-1024x683.jpg

Femeile au nevoie de o stimulare intensă a clitorisului, pentru a atinge orgasmul. Indiferent cât de abil este bărbatul, există poziţii de sex în care clitorisul tău este efectiv ignorat şi, să recunoaştem, nici tu nu vrei să stea în permanenţă cu mâinile acolo, jos, când ar putea să te mângâie peste tot sau pur şi simplu să te apuce strâns în timpul sexului. Vibratorul este foarte util pentru că te poţi bucura de atingerile iubitul şi de stimularea facilă şi eficientă a clitorisului, totul în mod simultan! Explică-i iubitului tău aceste lucruri, pentru ca el să nu trăiască cu senzaţia că nu e în stare să te satisfacă. Dacă vrea să te vadă că te simţi bine în pat, şi nu doar pentru a-şi satisface orgoliul, ci şi pentru că te iubeşte, va fi deschis ideii de a aduce vibratorul în pat.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 3-1024x427.jpg


Mai mult decât atât, pe LoveBuz.ro ai o gamă largă de unde poți alege vibratorul potrivit pentru tine. Nu uita că cel mai important lucru este să te simți bine oriunde vei merge, iar vibratorul este prietenul tău de nădejde!