vibrator

Poți să-i dai de mărțișor cel mai tare vibrator Lasă un comentariu

Dacă ți se pare că mărțișoarele tradiționale au devenit banale și nu găsești nici unul pe care să îți dorești să-l agăți de pieptul femeii tale, avem noi o recomandare pentru tine. Cumpără doar șnurul și leagă-l în jurul unui mărțișor mai puțin obișnuit, cum ar fi un vibrator, și va fi cu siguranță și mai special.

Impresionează-ți iubita la început de primăvară și o să-ți meargă bine tot anul. Femeilor le place să fie impresionate, așa că dăruiește-le un cadou unic. Începutul lui Martie nu trebuie să fie plictisitor, cu aceleași flori și mărțișoare pe care le primesc toate femeile. Acum este moemntul ideal când ai putea să-ți impresionezi partenera cu gesturi de afecțiune și cadouri unice. Arată-i cât de mult o iubești și începe primăvara într-un mod exploziv.

Tradiția spune că de 1 Martie trebuie să dăruim mărțișoare, mici simboluri ale primăverii, în culorile alb-roșu, semnificând trecerea de la un anotimp rece la unul călduros. Alege să marchezi acest eveniment într-un mod minunat, care să fie de neuitat, ci nu unul banal, lispit de inspirație. Îi poți oferi o lenjerie sexy și plănuiește o noapte romantică de neuitat. Și pentru că mărțișorul trebuie purtat întreaga lună poți opta pentru o pereche de bile vaginale.

O lenjerie erotica purtată la momentul potrivit, încurajează jocul și preludiul, provoacă imaginația și îmbunătățește viața sexuală. Fie că alegi să-i oferi o lenjerie în culorile mărțișorului, un body decupat sau un babydoll din dantelă, o noapte romantică în 2 va fi cireașa de pe tort și cu siguranță nu va uita momentul.

Lenjerie sexy în culorile mărțișorului

Cu ocazia mărțișorului, LoveBuz.ro îți pune la dispoziție o varietate largă de lenjerii sexy, ce ar putea reprezenta cadoul perfect pentru 1 și 8 Martie. Fie că alegi o lenjerie de un roșu pasional, ce aprinde focul dintre voi, sau o lenjerie albă ce simbolizează puritatea, simplitatea și în același timp inocența, incite-i simțurile cu un cadou original și bucurați-vă de cele mai frumoase momente împreună. De un astfel de cadou o să vă bucurați împreună, așa că ar fi păcat să nu vă răsfățați. Ca un bonus, îi poți face și un masaj folosind elemente afrodisiace.

Un vibrator împachetat frumos

Dacă simți că ușor, ușor se instalează monotonia în cuplul vostru, acum este timpul să faceți ceva. Adu-i în dar de mărțișor  un vibrator. Acesta o va ajuta pe ea să atingă orgasmul mai repede și totodată vă veți distra împreună. În cazul în care ești un om ocupat și pleci frecvent în tot felul de delegații, ai grijă de iubita ta. Îi poți cumpăra un vibrator care se poate conecta wireless, iar în acest fel veți face sexul mai plăcut chiar dacă sunteți la depărtare.

Jucariile sexuale pentru cuplu sunt o metodă inedită de a vă diversifica viața sexuală. Un preludiu interesant si în același timp exitant ar fi să-ți privești partenera cum se masturbează cu un vibrator.

Prin alegerea unui vibrator atât tu cât și ea veți fi fericiți. Știi  că pentru o femeie este foarte importantă stimularea clitoridiană pentru a atinge orgasmul. Unele poziții îți îngreunează ”accesul” așa că un vibrator este bine-venit.  Un vibrator aduce o noutate în viața voastră de cuplu și devine o experiență de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *