Sex în 3! Cum îl preferi cu un alt partener sau cu un vibrator?

Sex în 3! Cum îl preferi cu un alt partener sau cu un vibrator?

Sexul în 3 este un alt fel de subiect. Nu se încadrează ca fiind un fetiș și nu este nici foarte des vorbit sau practicat. În timp ce noi îl blamăm în mod public și susținem că niciodată nu am face așa ceva, trebuie să recunoaștem totuși că măcar o dată în viață ne-am gândit la ” cum ar fi dacă...?” sau ” ce ar zice iubitul sau iubita, după caz, dacă i-am propune...?”. Așadar, merită încercată o astfel de experiență și dacă da ce am prefera: un alt penis sau un vibrator?

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 1-1024x427.jpg

Observații!


Fantezia oricărui bărbat, dar nu și a oricărei femei este sexul în 3! Să recunoaștem și să ne asumăm: cu toții avem nevoie de câte un impuls pentru o viață sexuală pe termen lung care să ne satisfacă. Știe cineva ce poate fi mai stimulant decât o a treia persoană? Până când primim răspuns la această întrebare zic să luăm această idee în serios.

Sexul în 3 excită, având o latură interzisă și fiind blamat adesea. Culmea și ciudat este că în anii ’90 sexul în 3 era complet un subiect tabu, în timp ce în anii ’70 adepții sexului în 3 erau numeroși, dovadă fiind curentul de tip ” flower power” și locurile precum Woodstock, unde adeseori aveau loc partide de sex în 3 însoțite de alte fetișuri.

În ultimul timp sexul în 3 a redevenit cunoscut și practicat de cei care vor să își trăiască viața la maxim, gustând din toate plăcerile ei.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 3-1024x427.jpg

De ce este atât de incitat sexul în 3?

Există tot felul de păreri, însă ce mai plauzibilă afirmație constă în faptul că sexul în 3 e incitant pentru că presupune să guști din fructul interzis, fără să intri, însă, în grădina interzisă. După câțiva ani de relație lucrurile devin monotone și plictisitoare. Sexul în 3 are marele beneficiu de a le reaprinde și de a readuce într-o lumină deosebit de interesantă.

Sexul în 3 nu este pentru toată lumea, asta-i clar! Pentru unii funcționează de minune, pentru alții mai puțin. Asupra unora are un impact mai mult decât wow, iar pentru alții, pentru cei mai puțin pregătiți, poate fi o experiență mai puțin plăcută.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 2-1024x427.jpg


Cea mai importantă întrebare: chiar îți dorești o astfel de experiență?

Dacă subiectul acesta trece frecvent prin mintea ta, atunci trebuie neapărat să îți pui această întrebare.

În cazul în care prietenul soțului tău îți stârnește fantezii și te gândești la sexul în trei doar pentru a-ți satisface propriile dorințe, atunci nu ești pe calea cea dreaptă. Egoismul te-ar putea costa relația, într-un final, dacă cel de lângă tine își dă seama că e ceva putred la mijloc.

Sexul în trei e ok doar dacă amândoi partenerii și-l doresc și amândoi partenerii sunt dispuși să susțină o asemenea experiență, și în nici un caz ca o soluție salvatoare pentru o partidă de sex cu cineva la care te tot gândești și nu știi cum altfel să ajungi la el. Se poate întâmpla să uiți cu desăvârșire de prezența partenerului tău, gol și el, în același pat, și vei sfârși prin a face sex în doi, dar sub ochii uimiți ai partenerului de drept.

Evită apariția gândului ” N-ar fi trebuit să faci una ca asta!”

Apariția acestui gând poate fi dăunătoare și îți poate pune în pericol căsnicia sau relația. Contează enorm de mult etapa în viață la care alegi să faci sex în trei. Una e când încerci sexul în trei în perioada studenției și alta e când probezi ideea în mijlocul unei căsnicii cu o durată de 20 de ani. În timp ce prima circumstanță poate fi o experiență minunată, amuzantă și dătătoare de plăcere, a doua situație poate crea multe neplăceri, fiindcă oricui i se poate părea ciudat să-și vadă lângă propriul partener vechi de 20 de ani o altă persoană, goală pușcă. Dacă ești bărbat și propui sexul cu încă o femeie, partenera ta se poate întreba dacă nu cumva sexul în trei a fost doar un pretext ca tu să faci sex cu o altă femeie, de fapt, plictisit fiind de ea. Dacă ești bărbat și în patul conjugal apare un alt bărbat – s-ar putea să nu-ți placă să vezi cum acest nou mascul îți penetrează soția. Dacă nu vorbiți și nu clarificați exact toate aspectele, sexul în trei poate lăsa în urmă multă tristețe și durere în căsnicie.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este lovebuzz-24-of-32-1024x683.jpg

Clarificând toate aceste lucruri, recomandarea noastră este ca înainte de a cere un alt partener în pat, încercați să aduceți un vibrator. De multe ori acesta este privit ca un al doilea penis de către bărbați, iar dacă aceștia reușesc să îl accepte atunci poate fi bine venită și propunerea unui sex în 3.