Cele mai hot 3 modalități prin care să induci placere intensa partenerei! Lasă un comentariu

Știm că și tu ești unul dintre acei bărbați care nu vor să fie “victime” ale veșnicului orgasm mimat. Și cum în cazul femeilor lucrurile stau total altfel, este absolut normal ca și tu să îți dorești să îi oferi partenerei tale maximul de plăcere la care visează toate femeile. Și asta într-un mod chiar mai atractiv, mai animat dar și mai hot pentru voi doi. Cum așa? Foarte simplu! Prin niște trucuri care au în vedere în principal jucarii sexuale pentru femei precum vibratoare pentru clitoris sau vibratoarele pentru punctul G de care ai auzit de la atâta lume, dar nu ai apucat să vezi cum funcționează.

Placere intensa și vibrantă

Sexul nu mai este de mult un tabu. Așa că nici tu nu mai trebuie să apelezi doar la tehnicile vechi pentru a oferi placere intensa partenerei. Ai la dispoziție o multitudine de jucarii sexuale pentru femei pe piață care îți stau la dispoziție. Și de ce să nu te arăți gata de încercat ceva nou cu partenera ta și să mai adăugi un element care să “condimenteze” relația voastră? Unele dintre cele mai cunoscute și folosite jucarii sexuale pentru femei sunt acele vibratoare clitoris create special pentru plăcerea partenerei tale. Ai curaj! Îndrăznește! Și vei vedea  schimbările în bine care vor apărea între voi doi!

Placere de la distanta – vibratoare pe care îți vei dori să le ai

Relațiile la distanță sunt unul dintre subiectele principale ale secolului în care trăim. Printre atâtea întâlniri în diverse părți ale lumii și călătorii de afaceri e greu să-ți menții relația sănătoasă și cu atât mai mult, să fii ”responsabil” de plăcerea partenerei tale. Ei bine, dacă și tu te aflii într-o astfel de situație, nu e cazul să disperi. Sau să vă despărțiți pentru că niciunul dintre voi nu crede că o relație la distanță poate să reziste. De ce? Pentru că tehnologia modernă ne pune la dispoziție jucarii sexuale pentru femei cum ar fi: vibratoare videochat sau vibratoare pentru punctul G. Da, ai citit bine! Cu aceste vibratoare îi asiguri plăcere partenerei tale de la distanțe foarte mari.

Placere garantata!

Și dacă nu distanța sau dorința de a încerca lucruri noi te motivează să încerci jucarii sexuale cu partenera ta, atunci sigur este vorba despre siguranța că ai “cucerit” zona G. Dacă vrei să îi asiguri plăceri nebănuite partenerei tale, atunci trebuie să vă jucați puțin cu ceva în genul acelor vibratoare punctul G. Acesta este punctul cu potențial cel mai mare de orgasm, în comparație cu orgasmul vaginal, clitoridian sau anal. Așa că, pentru o placere intensa și garantată, partenera ta are nevoie de efectele acelor vibratoare punctul G. Odată stimulată, se pare că regiunea localizată la 5-8 centimetri de uretra și peretele vaginal are cel mai mare potențial de plăcere. Orgasmul pe care prietena ta îl poate atinge în zona G este cel mai puternic și intens. O senzație de încercat obligatoriu în viață pentru orice persoană! Iar cu ajutorul acestor vibratoare punctul G găsești zona imediat, fără explorare inutilă!

Propune-i asta prietenei tale și vei vedea că relația voastră se va îndrepta în zone nemaivăzute! Tu ești gata să le explorezi împreună cu ea? Încearcă-le cu partenera și spune-ne ce crezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *