catuse sex

Ce vor barbatii de la femei! 5 secrete care va vor condimenta relatia! Lasă un comentariu

Știm cu toții că o relație înseamnă și implică multe lucruri. De la respectul și loialitatea pentru partener până la compromisuri atunci când apare o ceartă. O relație reușită necesită multă implicare. Și nu vorbim doar despre acele momente grele prin care trece orice cuplu, ci și de acelea care reprezintă “fundația” unei relații: potrivirea. Da, ai citit bine.

Probabil ai auzit de multe ori că pentru ca o relație să meargă, trebuie să vă potriviți din punct de vedere mental dar și… fizic! Acest lucru înseamnă că trebuie să știți ce vă doriți unul de la altul. Poate că și tu ai vrea să experimentezi mai mult cu niște jucării de la un sex shop. Chiar nu visezi catuse sex sau soft bondage. Și poate că și partenerul ar vrea aceleași lucruri dar subiectul este încă un tabu pentru voi. Ei bine, iată mai jos 5 sfaturi de urmat pentru tine dacă vrei să scapi de momentele „moarte“ dintre voi!

Experimentati impreuna produsele din sex shop!

Role playing, jucării de la sex shop de genul soft bondage, dildouri, catuse sex, etc sau noi poziții de încercat pentru voi doi! Dacă vrei să alungi monotonia air jucăriile sexuale sunt prea mult pentru prima încercare, atunci poate ar trebui să incepi cu niște catuse sex. Și nici nu-i nevoie să mergi într-un sex shop pentru a le cumpăra! Le găsești online iar unele site-uri îți oferă și confidențialitate la achiziționare.

Fii mai receptiva la nou pentru a-ți condimenta relatia!

Ai văzut “50 Shades of Grey”? Dacă da, poate ar trebui să te inspiri din atitudinea protagonistei pentru că bărbații sunt pur și simplu nebuni după asta! Dacă nu, atunci încearcă pur și simplu să fii mai receptivă la ce îți propune partenerul tău! Fie că vorbim de poziții noi, locuri noi de “explorat”, role playing sau doar jucării de la sex shop, ia în considerare opțiunile acestea pentru voi doi! Evident, dacă nu te atrage ceva, poate ar fi mai indicat să îi propui partenerului altceva în schimb, în locului acelui “nu” categoric.

Ia problema in propriile maini!

Dacă partenerului tău îi este greu să se deschidă în privința aceasta, atunci poate că ar trebui să iei chiar tu inițiativa! Spune-I ce vrei de la el și întreabă-l care sunt dorințele lui ascunse. Astfel vei face ca toată această experiență să fie unică pentru voi și vă va consolida relația! În plus, bărbații iubesc să vadă o femeie preluând controlul în pat.

Scapa de inhibitii!

E normal să fii puțin inhibată, mai ales dacă e prima dată cu partenerul tău! Dar secretul unei relații lungi stă și în puterea de a scăpa de primele inhibiții. Bărbații visează la partenere care inițiază lucruri și nu le e teamă să recunoască ce, cum și cât le place ce fac.

Fii gata de aventura cu partenerul tau!

Da, de obicei auzim despre “aventuri” ca și cum ar fi cuvinte numai cu înțeles negativ. Dar și tu poți transforma partida de sex cu partenerul tău într-o aventură și îți poți condimenta relatia! Sex în locuri publice și role playing sunt doar câteva dintre secrete. Dar, tu ce zici, ești gata să descoperi și să experimentezi unele noi cu partenerul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *