LoveBuz

Au început femeile să se poarte frumos? E clar, vine Craciunul! Lasă un comentariu

Pregătirile de Crăciun sunt în toi, așa că n-ar fi rău să te pui la punct cu cadourile pentru iubită sau iubit. Indiferent care ar fi cadoul la care te-ai gândit, credem că ar fi timpul să achiziționezi și ceva care să stimuleze imaginația în pat.

Dacă te întrebi de ce ar trebui să intrii într-un sexshop cu ocazia Sărbătorilor,  îți spuneam doar că noi credem că ați depășit perioada clasică în care vă dăruiați ursuleți și flori, iar un cadou erotic condimentează viața de cuplu,beneficiile fiind de partea amândurora.

 

Cadou inedit pentru EA

Perioada sărbătorilor este una deosebit de grea pentru bărbați. Pe lângă faptul că uitați extrem de des de orice fel de aniversare ,  mulți dintre voi sunteți și pedepsiți cu o lipsă totală de inspirație când vine vorba despre cadourile de Crăciun. Și pentru că știm că îți dorești să o impresionezi, LoveBuz.ro vine în ajutorul tău cu câteva sugestii:

O primă sugestie este vibratorul Lovense. De această jucărie vă puteți folosi amândoi. Este foarte ușor de conectat la smartphone, tabletă sau alte dispozitive. Device-ul va deveni o telecomandă de unde poți seta intensitatea vibrațiilor (low, medium sau high). Distanța nu mai reprezintă o problemă, vibratorul Lovense funcționând la distanțe foarte mari. Despre toate beneficiile pe care le are un vibrator Lovense găsiți pe LoveBuz.ro

Un alt cadou inedit este reprezentat de  bilele vaginale. Partenera ta se va bucura de acest cadou oricând va dorii, acestea putând fi folosite chiar și ziua la birou pentru a-i provoca plăceri intense. Cunoscut este faptul ca aceste bile sunt utilizate și pentru a întări musculatura vaginală, iar prin exercitiu constant, vei reuși să controlezi perfect musculatura vaginală în timpul actului sexual.

Cadou inedit pentru EL

 Pentru femei este mult mai simplu să pregătească un cadou special pentru partener.  Femeile sunt înzestrate cu inspirație și creativitate, mai ales când vine vorba despre acest subiect.

Apariția în dormitor, în noaptea de Ajun sau de Crăciun, îmbrăcată într-un costum se crăciuniță sau într-o altă lenjerie sexy, garantează începutul unei nopți minunate. Multe modele de ținute găsiți pe LoveBuz.ro

Uleiul pentru masaj reprezintă o altă opțiune inedită. Răsfată-l cu un masaj pentru început. Acest prim pas garantează o noapte reușită.

Cătușele șielementele ce țin de Fetish sunt în prim plan pentru nopțile care se vor incendiare. De la celebrele cătușe cu puf puteți ajunge la cătușe din piele sau la alt eobiecte foarte interesant concepute pentru a aduce plăcere. Pe LoveBuz.ro găsiți o gamă diversificată de modele.

Noaptea de Crăciun trebuie să fie specială

Atrage-ți iubitul subtil în dormitorul special decorat de sărbătoare. Pentru a spori atmosfera, amestecă într-un recipient special două-trei picături de esență de parfum în puțină apă. Uleiurile esențiale au o acțiune tonică relaxantă și afrodisiacă, sporind dorința sexuală. Îmbracă-te într-o lenjerie sexy și oferă-i un masaj de relaxare.Optează pentru un ulei solid, ideal pentru un masaj erotic de neuitat. Mângâierile tandre și îmbrățișările creează un grad înalt de intimitate; adaugați-le un plus de erotism punând accent pe zonele erogene, lăsând organele genitale la sfarsit.

Cu siguranță, atmosfera creată vă va îndemna să vă bucurați unul de celălalt și să faceți dragoste toată seara. Însă, oricât de obosiți veți fi la final, încheiați această noapte într-un mod cât mai original. Așadar, înainte să adormiți îmbrățișati, ciocniți câte un pahar de vin roșu în cinstea voastră și a clipelor minunate pe care le-ați petrecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *