lovebuz.ro

Lubrifiant, vibrator și sex oral. Lasă un comentariu

Folosește lubrifiant și un vibrator. Se spune că asta își doresc toți bărbații, deci dacă vrei să-i oferi iubitului tău o partidă de sex ca la carte, trebuie să citești articolul următor.

De la începătoare…

În primul rând nu uita că nu trebuie să-ți folosești dinții. Studiile arată că majoritatea începătoarelor se gândesc ca e super-sexy să-și muște partenerul. Aceasta este prima greșeala. Tot ce trebuie să faci este să deschizi gura mare și să-ți țuguiești buzele pentru ca dinții să fie acoperiți. Chiar dacă ești începătoare nu trebuie să te sfiești din a folosi lubrifiant sau un vibrator pentru a-ți intensifica plăcerea.

Un alt lucru la fel de important este să nu uiți să folosești lubrifiant (vezi aici)  pentru o alunecare mai ușoară. Este cunoscut faptul că o gură uscată nu poate oferi un sex oral perfect. Te poți folosi de tot felul de trucuri sau poți folosi un lubrifiant aromat.

Nu uita să te folosești și de mâini. Se pare că doar în filmele porno penisul este cuprins cu toată gura, deci mâinile sunt destul de “importante”. Atinge-l pe piept, atinge-i ușor penisul cu mâna și nu uita de testicole.

La o adevărată expertă!

Dacă vrei să-ți depășești stadiul de incepatoare și să-l “înnebunești” iată 5 tehnici cu ajutorul cărora nu vei da greș.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să îți alegi poziția potrivită. Există multe poziți în care el te poate admira, bucurându-se în același timp de senzațiile pe care i le oferi.  Două dintre cele mai excitante poziți sunt fie stai în genunchi în fața lui fie el stă pe spate relaxat și tu deasupra. Alege poziția care ți se potrivește.De acum poți folosi și tu un vibrator, pentru a intensifica plăcerea.

Preludiul partidei de sex oral

Preludiul partidei de sex oral. Tachinarea este reprezentanta preludiului sexului oral. Să fim sincere, și lor le place mai ales că ei sunt cei răsfățați. Sărută-l pe piept, apoi coboră ușor către abdomenul lui. Oferă-i o surpriză si sărută-l pe gât. Îți garantez ca nu se va aștepta la asta. ? Sărută-l pe buze,în aceiași manieră incitantă și dă-i de înțeles ce îl așteaptă în câteva clipe. Poți începe să folosești lubrifiant.

Cum începi partida de sex oral

Cum începi partida de sex oral? În momentul în care consideri că l-ai chinuit suficient, coboră din nou spre zona sa intimă. Cu siguranță este foarte înfierbântat și o să-ți fie recunoscător, mai ales daca mișcarea ta este una fermă. Umezește-ți buzele și mare atenție ca dinții să fie acoperiți, folosește lubrifiant și apoi apucă-i capul penisului cu o strângere fermă, făcând o mișcare de sus în jos, atât de adânc cât îți este confortabil. Când vei începe să te retragi nu uita sa o faci încet în timp ce-l privești în ochi. Oferă-i săruturi bine plasate alternante cu mișcări ferme. Și acum, adu-l cât mai aproape de orgasm.  Miscă-ți buzele în aceeiași manieră dar în plus folosește-te și de mâini. O mână pentru baza penisului, iar cealaltă pentru mușchii fesieri sau testicole.

Continuând așa o să-l aduci la orgasm,iar aici depinde de tine cum dorești să se finalizeze.

Vă vor fi de ajutor și jucăriile sexuale dedicate sexului oral, precum  un vibrator clitoris, pe care îl găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *