Pentru bărbați mărimea penisului conteaza mult!

Marirea penisului – celebra dilemă ușor de rezolvat Lasă un comentariu

De ani de zile femile își doresc egalitate între sexe, dar din păcate, nu toți bărbații au sexul la fel de mare.

Marimea penisului este considerată de mulți o măsură a bărbăției și este judecată în general după criterii arbitare și mai puțin după realități științifice. Mărimea penisului este importantă atât pentru bărbați cât și pentru femei, iar daca nu e mare, din articolul prezent vei învăța cum sa fie mare.

Mărimea sau tehnica?

Sexul este un aspect extrem de important intr-o relație, dar conteaza mai mult cum e făcut decât centimetri pe care îi are. Însă orice tehnică, oricât de pliabilă ar fi, nu poate  da rezultate daca nu e ajutată și de componente. În urma studiilor făcute s-a stabilit o lungime normală e penisurilor, dar ce te faci dacă ai micropenis sau nu ești mulțumit cu marimea pensisului tău?

Și totuși mărimea…

Este frustant pentru un bărbat să aibe o parteneră care-l întrebă „asta-i tot?”sau „a intrat?” de accea a luat naștere și obsesia pentru mărimea penisului. Este un lucru cert că toate femeile vorbesc despre mărime și toți bărbații și-o măsoară. Femeile și bărbați au o dorință comună : să fie mare!

Ce folosim pentru marirea penisului?

Există multe soluții pentru marirea penisului, de la cele mai complicate până la cele mai simple. Un penis se poate mări chirurgical cu 2-4 centimetri. Penisul poate fi şi îngroşat, nu doar lungit. Pentru îngroşare se foloseşte fie grăsime din corpul omului – îngroşare permanentă, fie acid hialuronic – îngroşare temporară. Insă operația este costisitoare și dureroasă, de accea există soluții naturale, sigure, simple și discrete.

Accesoriile și kit-urile de pe LoveBuz.ro te ajută să-ți îmbunătățești performanța sexuală in mod natural, fără operații sau pastile pentru potență. Pentru obținerea celor mai bune rezultate va trebui doar să respecți instrucțiunile de pe fiecare pachet. Aparatele e tip Jes Extender ( vezi aici)  te vor ajuta să obții performanțele dorite în mod simplu și ușor. Iar o pompă de mărire a penisului va fi perfectă pentru a da totul în dormitor.

Există trucuri cu ajutorul cărora poți să-ți mărești penisul și să fiți fericiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *