sex anal

Rețeta pentru sex anal reușit. Sfaturi pentru o experiență de neuitat! Lasă un comentariu

Te-ai hotărât să experimentezi o partidă de sex anal? Iată câteva sfaturi pentru a avea o experiență neașteptat de plăcută și fără durere.

Ești începătoare și ai hotărât să-ți diversifici viața sexuală experimentând sexul anal? Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să renunți la preconcepții.

Pentru a elimina orice risc pentru sănătatea ta sau a partenerului, este esențial să vă protejați. Însă pasul cel mai important pentru a obține o experiență plăcută este să renunțați la inhibiții și să descoperiți plăcerea cu adevărat.

Folosirea lubrifiantilor pentru a face totul mai ușor

Folosirea lubrifiantilor este un lucru la fel de important. Anusul tău nu este lubrifiat în mod natural, iar pentru a te bucura de sex anal fără durere este foarte important să folosești lubrifianti. Cel mai rezistent este cel pe bază de silicon. Aplică lubrifiantul într-o cantitate generoasă atît pe prezervativ cât și pe sfincterul tău.

Încearcă penetrarea progresivă pentru sex anal

Penetrarea prematură îți poate provoca dureri mari sau poate să întrerupă abrupt experimentul. Partenerul tău ar trebui să știe să te pregătească corect mai ales dacă tu nu ai mai încercat acest lucru.

Stimularea cu degetele este foarte importantă și îți poate relaxa mușchii. Odată ce începi să simți plăcerea legată de stimularea anusului, partenerul poate introduce ușor cate un deget, pentru a te pregăti.
Introducerea penisului se face cu multă grijă: mai întâi vârful penisului, cu mișcări delicate, apoi tot mai mult. Penetrarea totală reușită se atinge de obicei după câteva minute în care partenerul te penetrează încet în timp ce îți stimulează și alte zone erogene.

Alegerea poziției potrivite este esențială

Printre cele mai comode poziții recomandate pentru sexul anal și pentru începătoare este poziția misionar, în care tu stai pe spate,cu o pernă sub fund, iar partenerul stă în genunchi,ținându-ți picioarele pe umeri.

Dacă vrei să stai deasupra lui trebuie să ții cont de înclinația penisului erect: dacă are înclinație în sus, către abdomenul lui, stai cu fața către el, dacă are înclinație în jos, stai cu spatele la el pentru o senzație comodă.

Oricum o să procedați, nu uitați că răbdarea este cheia succesului și în acest caz.

Desființați toate miturile legate de acest lucru și aveți încredere în voi.

Vă vor fi de ajutor și jucăriile sexuale dedicate sexului anal, precum plugurile anale, pe care le găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *