lovebuz.ro

Superstiții sexologice pentru cea mai importantă noapte a anului Lasă un comentariu

Cu toții ne dorim un an mai bun în toate domeniile, de la viața profesională și până la dragoste. Facem tot anul tot ce putem pentru a fi totul la superlativ, însă esențial este să pășim cu dreptul în noul an. De aceea există câteva superstiții care sunt respectate cu sfințenie. Pentru a ne surâde norocul și dorințele să se îndeplinească sunt indicate folosirea câtorva metode:

Poartă roșu!

Tradiția spune că în noaptea de Revelion, fiecare om trebuie să poarte un obiect vestimentar de culoarea roșie, pentru a avea noroc în noul an. Tradiția spune că dacă porți lenjerie intimă roșie de Revelion atragi asupra ta iubirea. Roșul simbolizează pasiunea așa că dacă porți chiloți roșii de Revelion se spune că vei  avea parte de pasiune tot anul. Și dacă până nu de mult, superstiția asta se referea doar la femei, acum tot mai mulți bărbați poartă și ei lenjerie roșie de Revelion.

Poți purta sub hainele pe care le porți în noaptea dintre ani lenjerie sexy neapărat de culoare roșie. Poți încerca un sutien roșu, o pereche de chiloți indiferent de model, dresuri roșii sau un body sexy. Pe LoveBuz.ro găsești o mulțime de modele de lenjerie sexy de culoare roșie.

Dantela este extrem de sexy și foarte potrivită pentru noaptea dintre ani. Sutienele din dantelă îți oferă o stare de confort și spirit extraordinară. Bucură-te de un început de an perfect îmbrăcată într-un neglijeu sexy.

Sex în noapte dintre ani pentru o relație stabilă tot anul!

Superstiția legată de sex spune că dacă ai relații intime în noaptea de Revelion, îți va merge bine. Mai exact, dacă ești căsătorit, sexul în Noaptea dintre Ani îți va aduce înțelegere și pasiune întregul an. Iar dacă nu este căsătorit și faci sex pe 31 noaptea, relația ta va deveni una stabilă.

Poți purta o lenjerie sexy de culoarea roșie pentru a incheia frumos noaptea de Revelion. Dacă ești într-o relație noaptea poate fi una romantică, iar dacă nu, sexul la întâmplare poate fi extren de excitant. Testează această superstiție și fă din noapea de Revelion noapte unui nou început care cu siguranță va fi de neuitat.

Lenjeria sexy de culoare roșie este extrem de importantă pentru noaptea dintre ani! Asigură-te ca ai un set nou în dulap special păstrat pentru asta. Pe LoveBuz.ro găsești cele mai interesante piese gândite special pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *