Top 5 soluții pentru a face sexul să dureze mai mult

Oamenilor le place sexul și ar vrea ca partidele să fie cât mai lungi și cât mai intense. Din păcate, uneori și sexul are problemele lui, principala fiind intarzierea ejacularii pe care trebuie să învățăm să o rezolvăm!

De multe ori bărbații se plâng că orgasmul vine prea repede. În anumite situații, aceasta este cu adevărat o problemă și poartă numele de ejaculare precoce, însă cel mai important este că poate fi tratată. Gândurile despre cum îți poți îmbunătății viața sexuală sunt firești. Este absolut necesar să realizezi că viața sexuală este extrem de importantă. Cu cât aceasta este mai satisfăcătoare, cu atât mai mult relația de cuplu va fi mai fericită. Controlul ejaculării este una dintre cele mai întânlite probleme cu care se confruntă majoritatea bărbaților. Pentru rezolvarea acestei probleme există o serie de exerciții, produse și trucuri.

În cazul întârzierii precoce nu contează dacă ești un bărbat  începător sau unul cu experiență.  În ambele cazuri se întâmplă asta după o perioadă de abstinență sexuală sau în prezența unei partenere foarte apetisante. Teama unor bărbați de a nu fi la înălțime, mai ales în cazul unei noi partenere, le declanșează ejacularea precoce. În general, primele contacte sexuale cu o parteneră sunt urmate de ejaculare precoce.

Preludiul- o parte extrem de importantă

Este foarte bine cunoscut faptul că, spre deosebire de bărbați, care reușesc să intre instant în starea de excitație necesară unei o partidă de amor fierbinte, femeile au nevoie de mai multă ”încălzire”. Din acest motiv, pentru ca fiecare partidă de sex să fie senzațională, iar orgasmul să nu lipsească niciodată, preludiul nu trebuie să fie ignorat, devenind astfel obligatoriu.

Să fii gentleman în fața unei femei este un lucru esențial. Concentrează-te în timpul partidei de sex ca ea să atingă orgasmul. După acest moment te vei simți liniștit pentru că nu vei mai avea presiunea psihologică a faptului că ea ar putea fi nemulțumită.

Jocurile erotice sunt o altă metodă de a prelungi plăcerea. Acestea au ca scop întârzierea penetrării și creșterea pasiunii la maximum, prelungind astfel partidele de amor, transformându-le în unele memorabile. Spre exemplu, un astfel de joc ar presupune să-i legi mâinele iubitului tău la spate sau să nu-i permiți să te atingă în timp ce tu îl săruți și îl mângâi.

Exergițiile Kegel sunt la îndemâna oricui

Exercițiile Kegel sunt considerate unele dintre cele mai interesante exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult. Exercițiile Kegel sunt simple și practice, bărbatul trebuie doar să  încordeze și să relaxeze mușchii situați în jurul organului genital,  responsabili pentru încordarea penisului. Bărbatul trebuie să facă asta de 15-20 de ori, menținând ultima încordare aproximativ 10 secunde. Dacă practici aceste exerciții în mod constant și cu responsabilitate, vei putea controla ejacularea, prelungind astfel actul sexual.

Una dintre cele mai cunoscute tehnici- tehnica strângerii

Atunci când simte că ejacularea este iminentă, bărbatul se retrage și strânge vârful penisului cu delicatețe, timp de câteva secunde. După asta, penetrarea poate fi reluată. Tehnica strângerii funcționează chiar și atunci când este repetată de 2-3 ori pe parcursul unui singur act sexual.

Inelele pentru penis

Confecționate din metal, latex sau piele, acestea de poziționează la baza penisului menținând erecția pentru o perioadă mai lungă de timp.

Produse pentru intarzierea ejacularii

Produsele pe bază de gel sunt cele mai recomandate de către specialiști. Pe LoveBuz.ro găsești produse care au la baza ingrediente naturiste și care ajută atât la rezistența cât și la creșterea penisului.  Cu produsele pentru intarzierea ejacularii penisul tău va fi mai mare, iar partidele de sex vor fi mai lungi. Învață să ai mereu încredere în tine!

Nu în ultimul rând, diversificați pozițiile și folosiți-le pe acelea care excită bărbatul într-un mod mai mic, spre exemplu stai tu deaspura!