BDSM-Sigur o sa-ți placă duetul dintre durere și plăcere!

Tehnica durerii provocatoare de plăcere – BDSM Lasă un comentariu

Dacă nu îți este teamă să vorbești despre mai mult decât poziția misionarului creștin-ortodox sau dacă nu stai deasupra doar de ziua Femeii atunci ești în locul potrivit. Aflându-te aici înseamnă că te tentează curiozitatea sau și mai bine, vrei să-ți diverisifici plăcerea. Află ce surprize îți oferă tehnica BDSM. Stați liniștiți, dacă sunteți perverși sau aveți un fetish asta nu înseamnă că sunteți nebuni, anormali sau că sunteți singurii cu astfel de preferințe.

Despre BDSM

În formele lui de bază, cuvântul BDSM se traduce prin Bondage & Disciplină, Dominare și Supunere sau Sado-Masochism. Cu siguranță ai auzit despre una dintre denumirile acestea. BDSM are legătură cu tot ce reprezintă erotism, acte sexuale și o stare mentală de dominare și pierdere a controlului.  Cel mai important în practicarea acestei tehnici este să ai mintea deschisă, să îți dorești să încerci lucruri noi și să aveți încredere unul în celălalt. Tehnica BDSM a devenit și mai cunoscută după filmul Fifty Shades of Grey, însă ce a fost prezentat în film a fost mult prea nuanțat. În primul rând durerea trebuie să însemne plăcere, deci nu trebuie abuzat în modul urât de instrumentele BDSM. În al doilea rând rolurile de dominator și supusă se alternează, partenerii schimbându-și rolurile între ei. Tocmai în asta constă noutatea, în transformare. Concluzia BDSM-ului este că durerea și plăcerea fac echipă bună și produc o excitare maximă.

Prejudecăți nule, Grey uitat!

Alegând să pui în practică tehnica BDSM nu înseamnă că renunți la a fi un om normal sau că ceilalți te vor exclude din grupurile din care faci parte. Defapt, nici măcar nu e treaba celorlalți ce faci tu în dormitorul tău. Alegând diverisificarea vieții sexuale cu ajutorul tehnicii BDSM alegi să faci ce simți, să îți pui în practică fanteziile și să dovedești că ai o minte deschisă. Știm cu toții că viața sexuală, dacă este neglijată, poate oricând să facă cunoștință cu monotonia. Citește în detaliu despre tehnica BDSM, uită-te la documentare care se apropie cât mai mult de realitate, însă lasă deoparte impresiile și comentariile de Judecata de Apoi. Dacă în mintea ta a încolțit fantezia cu bici și cătușe e tardiv  să te judeci singur. Nu devenii ignorant în fața dorințelor tale pentru că nu vrei să ajungi sfântul din cartier ignorat chiar și de babele care te trimit după sifon. Dacă aveți încredere unul în altul și sunteți deschiși discutați despre ce vă doriți.  Puneți la punct câteva detalii esențiale și cu siguranță nu veți regreta!

Sărbătorile vin, dăruiește-i un cadou pentru voi!

Filmul Fifty Shades of Grey a deschis ușa către o lume a plăcerilor de care mulți s-au ferit. Toți cei care au văzut filmul au idee despre ce vorbim noi aici. Diferența între film și realitate este plăcerea. Voi nu o faceți din cauza unor traume și nici nu vă chinuiți reciproc. Voi transformați durerea în plăcere și plăcerea în agonie.

Pentru că urmează perioada în care facem și primim cadouri recomandarea LoveBuz.ro este să vă faceți un altfel de cadou unul memorabil și folositor.

Prima sugestie este reprezentată de celebrele cătușe. Cu siguranță este extrem de excitant pentru amândoi să deveniți supuși, bineînteles făcând asta rând. Pentru o femeie, să fie fără apărare, este foarte excitant, iar pentru un bărbat al naibii de sexy.

Un alt cadou inedit este compus din biciuri sau palete. Pe LoveBuz.ro găsești o mulțime de astfel de obiecte . Nu spune nimeni că trebuie să îți biciuiești partenerul întru mod extrem de dureros, dar trebuie să recunoaștem că un bici sau o paletă este un accesoriu minunat care creează senzații fabuloase, putând fi folosit chiar și cu tandrețe.

Măștile sunt de asemena super sexy și super excitante. Masca pentru ochi este un detaliu senzual și incitant al ținutelor sexy. Farmecul acestui accesoriu aprinde atmosfera și invită la un joc incendiar.

Dresul cu portjartier  atașat și decupat în zona intimă cu siguranță te va satisface vizual. În timpul actului sexual acesta poate fi îmbrăcat sau dat jos extrem de ușor. Pe LoveBuz.ro găsești modele potrivite perfect cu fanteziile voastre.

Pe lângă aceste piese de bază pentru punerea în practică a tehnicii BDSM mai puteți încerca și lenjeriile sexy, corsetele negre din latex, ulei afrodisiac, călușul sau zgarda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *