jucării sexuale

Alege jucăria potrivită pentru un orgasm perfect Lasă un comentariu

O viață sexuală împlinită trebuie să fie presărată cu multe orgasme. Dacă ai bifat deja asta și ai făcut cunoștință cu celebrul orgasm, atunci este necesar să avansezi către următorul nivel și să lucrezi la intensitatea orgasmelor tale. Fiind începătoare probabil te simți neajutorată, tocmai de aceea ne-am gândit să-ți facem cunoștință cu jucării sexuale special concepute pentru a-ți oferi plăcere. Transformă o banală partidă de sex într-una senzațională!

3 mituri despre orgasm și adevărul din spatele acestora

Rareori vorbim despre sex, fiind încă un subiect tabu. Despre orgasm circulă numeroase mituri, multe dintre ele fiind complet false. Pentru a lumina această cale, iată 3 mituri comune despre orgasm și adevărul din spatele lor.

Primul mit care este complet fals este că un penis mare garantează orgasmul. Punctul G se găsește la 4 cm de la intrarea în vagin, iar cazurile în care un penis nu atinge această lungime sunt extrem de rare. Atunci când o femeie afirmă că penisul partenerului este prea mic, acest lucru se datorează unei lubrifieri puternice și pentru că mușchii vaginali nu sunt suficienți de lucrați. Poți încerca exercițiile Kegel pentru a îmbunătăți situația asta.

Pe locul doi se află celebra replică care afirmă că poți avea orgasm doar prin penetrare. Complet fals. Sunt milioane de femei care nu pot ajunge la orgasm doar prin penetrare. Din acest motiv în timpul actului sexual este necesară stimularea clitorisului fie cu degetele, sex oral sau cu ajutorul jucăriilor sexuale!

Al treilea mit, însă nu și ultimul susține că  stimularea punctului G duce automat la orgasm. Din nou, fals! Clitorisul este mult mai sensibil decât punctul G, care există în corpul femeii cu scopul exclusiv de a produce plăcere.

Factori declanșatori ai orgasmului

Știi mitul acela care susține că femeile stau destul de prost la capitolul orgasm? Ar fi foarte ușor de demontat, însă acum ne dorim să-i învățăm pe partenerii noștri mai grăbiți sau neîndemânatici cam ce ar trebui să facă pentru a putea afirma că au lângă ei femei satisfăcute. Primul lucru și cel mai important este că perioada de excitare a femeilor este ceva mai lungă decât cea a unui bărbat.

Prelundiu reușit! Pentru femei este foarte important, iar pentru bărbați este un fel de ” to do list”. Ajută-l și pe el să-i placă! Mișcă-te, iar când spun asta mă gândesc la realizarea unui gest mai lent, o mișcare a capului sau o unduire din șold, în niciun caz la un ”program artisitic”.  Dezbracă-l încet și nu în ultimul rând ai grijă să miroși frumos pentru că bărbaților le place să te miroasă. Pentru el gesturile mici înseamnă preludiu reușit, provocator și la înălțime.

Cele mai importante jucării sexuale vin în ajutorul tău!

Te-ai decis să îți cumperi  jucării sexuală însă nu știi ce este potrivit pentru tine? Dacă ești aici toul e perfect! Vei afla curând!

Vibratorul clitoris. Această gamă de jucării sexuale este concepută pentru a stimula zona sensibilă a clitorisului. Gama acestor vibratoare clitoridiene este variată unele având forma de fluture și astfel pot fi folosite hands-free și sunt perfecte pentru stimularea în timpul penetrării. Altele au diferite forme fiind chiar simpatice pentru doamnele și domnișoarele care le folosesc.

Vibratorul Rabbit este una dintre cele mai populare jucării sexuale din lume. Vibratorul Rabbit oferă stimulare simultană, atât la nivelul clitorisului cât și la nivelul vaginului. Combinația aceasta provoacă orgasme intense, de durata mai mare și sunt resimțite în tot corpul pentru că sunt stimulate simultan mai multe terminații nervoase.

Bilele vaginale reprezintă un dispozitiv format din două bile de metal legate cu un șnur. Acestea nu numai că oferă orgasm, dar întăresc și mușchii vaginali. Bilele vaginale provoacă vibrații și trepidații cu ajutorul cărora atingi plăcerea. Un alt lucru cunoscut despre bilele vaginale este acela că întăresc mușchii vaginali și măresc elasticitatea vaginului. Bilele vaginale sunt jucării sexuale eficiente.

Orice jucărie ai alege important este să fii deschisă către noutate și să ai încredere în partenerul tău pentru a putea avea discuții libere. Orgasmul este un lucru esențial, recomandat chiar și de medici și are nenumărate efecte pozitive asupra corpului tău cât și asupra psihicului tău. Creează în dormitor o atmosferă incendiară unde plăcerea există de ambele părți. Renunță la inhibiții și relaxează-te!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *