-26%
, , , ,

Vibrator We-Vibe Rave

We Vibe

Livrare în 3-5 zile Lucrătoare prin Curier

Disponibil:

Stoc epuizat

519,00 lei 699,00 lei

Stoc epuizat

Vibratorul We-Vibe Rave pentru stimularea punctului G. Este un vibrator smart utilizat foarte mult în industria de Videochat, dar este ales de clienți și ca jucărie pentru cuplurile moderne care doresc să facă sex chiar dacă se află la mari distanțe unii de ceilalți.

Marginile moi și zgomotul puternic al lui Rave produs de către We-Vibe ™ vă stimulează simțurile și vă satisface punctul G. Forma sa asimetrică, unică, transformă mișcările voastre blânde sau răsucirile în plăcere pură.

Putere intensă pentru punctul tău G. Forma unică asimetrică a lui Rave transformă mișcările dvs. blânde  în plăcerea satisfăcătoare pentru punctul dvs. G.  We-Vibe oferă noi senzații chiar acolo unde le doriți.
Orgasme lungi, dese și intense. Visul oricărei femei. Frumos sculptat și curbat, astfel încât este ușor de ținut în mână, Rave de We-Vibe ™ vă oferă controlul al plăcerii fără efort. O răsucire simplă va stimula zonele cele mai sensibile ale vaginului pentru o experiență cu adevărat senzuală și intimă. Măriți intensitatea sau stimulați punctul G cu diferite vibrații pentru a vă răsfăța ca niciodată.
Obțineți mai multe funcții cu aplicația. Cu We-Connect ™ vă puteți crea propriile vibrații personalizate și puteți controla Rave de lângă dvs., din camera alăturată- chiar și de pe un alt continent. Distribuiți controlul cu partenerul dvs. și bucurați-vă de o adevărată plăcere pe distanțe lungi care face să se simtă ca și cum ați fi împreună, indiferent de locul în care vă duce viața.

Downloadeaza aplicatia gratuita aici:

 

Prezentare Video

brands

Material:-100% Silicone,Size:-Ø 3.1 x 19.3 cm.,Color:-Purple,Waterproof:-Splashproof,Power:-Rechargeable

Bazat pe 0 păreri.

0.0 Media
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Nu sunt Păreri până acum.