Fifty Shades of Grey - Fa-ti singura propriul film!

Fifty Shades of Grey - Fa-ti singura propriul film!
 

Inca nu ai vazut filmul Fitfy Shades of Grey? Nu este timpul trecut. Pe scurt iti recomandam sa vezi filmul, sa citesti cartile si sa folosesti jucarii sexuale Fifty Shades of Grey. Fa parte si tu din povestea Anastasiei, o tanara femeie inocenta care va cadea sub sarmul si dominarea lui Christian, un miliardar cu hobby-uri erotice deosebite si neobisnuite. Precum Anastasia, descopera si tu o lume plina de placere si senzatii noi.

Dupa succesul mondial al cartilor erotice Fifty Shades of Grey te poti delecta cu gama completa de sex toys din colectia oficiala Fifty Shades of Grey. Întreaga colectie este inspirata din aventurile erotice relatate in carte, asa ca acum te poti bucura si tu de aceleasi placeri.

Dac? doresti sa te dedici placerilor BDSM, catusele Fifty Shades of Grey sau seturile bondage sunt cele mai potrivite, atat pentru incepatori cat si pentru avansati. In magazinul nostru ai la dispozitie gama completa, asa ca o sa le poti calca pe urme celor doi amanti.

Gama de jucarii sexuale Fifty Shades of Grey contine seturi complete de jucarii sexuale, butt plug-uri, cleme pentru sfarcuri, inele pentru penis, dildo-uri, bile vaginale, vibratoare punctul G, vibratoare rabbit si clitoridiene, cravase, oua vibratoare si masti. Bineinteles, nu trebuie sa uiti de gama de produse de igiena Fifty Shades of Grey, capitol la care iti oferim dezinfectanti, lubrifianti pentru sex anal, geluri clitoridiene, uleiuri de masaj, toate de calitate exceptionala.