Cu ajutorul mansoanelor penisul tău va fi mai mare și îi va oferi partenerei plăcere maximă. Adaugă senzații noi partidelor tale de dragoste cu colecția noastră de mansoane pentru penis. Penisul tău va avea parte de o circumferință mai mare și de suport, iar ea va avea parte de senzații uimitoare.

Mansoanele sunt prelungitoare pentru penis. Beneficiul de bază este reprezentat de redimensionarea unui penis mic. Mansoane care au vibrații la bază stimulează bărbatul, favorizând astfel apariția erecției, Mansoanele fără vibrații sunt utile bărbaților care au probleme cu ejacularea precoce. Durata actului sexual este prelungită datorită faptului că nu se mai produce atingerea direct dintre vagin și capul penisului.

Plăcerea va fi și de partea femeii. Datorită vibrațiilor, materialului și proeminențelor alese pentru suprafața mansonului, plăcerea femeii este crescută semnificativ.

Există modele care au o mărime universală, fiind confecționate dintr-un material flexibil și extensibil. Alte modele au o anumită mărime și sunt realizate dintr-un material care se apropie cu textura pielii.

Se arată toate cele 10 rezultate